Nå har jeg deltatt i Freias kake konkurranse med denne kaken her. Blir spennende å se hvilken som går av med seieren til slutt!
Bunn:
125 gr Freia dronningsjokolade
2 dl kokende vann
100 gr mykt smør
125 gr Freia dronningsjokolade
2 dl kokende vann
100 gr mykt smør
250 gr brunt sukker
2 egg
50 gr kakao
175 gr mel
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
Hakk sjokoladen og tilsett kokende vann, rør til alt er flytende. Pisk sammen smør og brunt sukker. Pisk eggene lett sammen og bland i røra. Sikt i de tørre ingrediensene og rør jevt.Rør inn den smeltede sjokoalden til slutt. Stekes på 160 grader i 60-70 minutter.
Krem og fyll:
600 gr philadelfia kremost naturell
100 gr mykt smør
600 gr philadelfia kremost naturell
100 gr mykt smør
500 gr melis
2 ts vaniljesukker eller litt vaniljeessens
Pisk alle ingrediensene sammen, og la kremen stå i kjøleskap i en halv time slik at den blir lettere å smøre ut. Dette blir granske mye krem, og det du ikke bruker kan f.eks brukes på cupcakes! Holder seg fin en ukes tid i kjøleskap hvis den står i en tett boks.
2 ts vaniljesukker eller litt vaniljeessens
Pisk alle ingrediensene sammen, og la kremen stå i kjøleskap i en halv time slik at den blir lettere å smøre ut. Dette blir granske mye krem, og det du ikke bruker kan f.eks brukes på cupcakes! Holder seg fin en ukes tid i kjøleskap hvis den står i en tett boks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar