søndag 15. juni 2014

Rabarbrapai

Min elsk for rabarbra vil ingen ende ta, og denne gangen er det rabarbrapai med vaniljekremfyll som kom ut av ovnen. Oppskriften på denne rabarbrapaien har jeg lånt hos flinke Elin som driver godt.no. Jeg har faktisk møtt Elin på et Ikea arrangement sist sommer, og har fulgt henne både på facebook og instagram siden, i tillegg til bloggen hennes som jeg har lest i flere år. HER finner dere direkte link til oppskriften på Elins side.

Dette er en kjempegod pai som passer bra sammen med en skål vaniljeis ved siden av. Jeg kunne nok med fordel ha stekt min litt lengre, men her tror jeg man må prøve seg litt fram etter hvilken stekeovn man bruker.

Oppskriften er delt i 3 deler; først lager man mørdeigen som skal hville en halvtimes tid i kjøleskap. Deretter baker man rabarbraen i stekeovn slik at den blir myk og får frem masse smak. Til slutt lager man selve fyllet og steker paien :-)


Neste del i min rabarbrabesettelse blir smuldrepai, saft og rabarbra panna cotta. Oppskriftene ligger klare til å testes ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar