100 gr. dronningens kokesjokolade
50 gr. smør
1,5 dl. melk
2 egg
2,5 dl. mel
2 ts. bakepulver
2 ss. bakekakao
0,4 ts. salt
En "dæsj" vaniljeessens
+ 2-3 ss. peanøttsmør eller ca. 50 gr hakkede peanøtter
- Smelt smøret og bland inn grovhakket sjokolade og melk.
- visp egg, sukker og vanlijeessens i en egen bolle til du har en fin eggedosis.
- Bland resten av de tørre ingrediensene i en bolle for seg (du kan gjerne sikte dem)
- Bland sjokoladeblandingen, penøttsmør og melblandingen oppi eggedosisen.
Stekes på 175 grader i ca. 15 minutter.
Kremtopping:
50 gr. kremost (Philadelphia eller lignende).
225 gr. smør
1 ss. bakekakao
6 dl. melis
3 ts. varmt vann
6 ss. med Nugatti pålegg
Smelt smøret, rør i alle de tørre ingrediensene. Avkjøl blandingen helt.
Rør i kremosten, vann og Nugatti. Sett blandingen kaldt slik at kremen får rett konsistens. Ta den fram ca. en halv time før du skal pynte kakene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar