mandag 24. mars 2014

Gulrotkake i langpanne

Denne oppskriften har jeg lånt fra www.melk.no
Stikkord er: rask, enkel, saftig og veldig god. Egner seg godt for frysing.


6 stk egg

360 g sukker
150 g smør
300 g hvetemel
4 ts malt kanel
3 ts natron
2 ts vaniljesukker
330 g revet gulrot

Krem:
125 g kremost naturell
60 g smør, romtemperert
4 dl melis
2 ts vaniljesukker

Smelt smøret og avkjøl litt. Pisk egg og sukker til eggedosis.Tilsett smøret i eggedosisen.

Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i røren, vend forsiktig med slikkepott. Ha i revne gulrøtter.
Hell røren over i en langpanne kledd med bakepapir. Stekes på 175 grader i 30 minutter.

Krem:
Visp sammen alle ingrediensene til en luftig krem. Bre ostekremen over kaken og pynt med gulrotstrimler hvis du ønsker det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar