Du trenger:
200 gr mel
130 gr sukker
1 ts bakepulver
0,5 ts natron
litt salt
40 gr bakekakao
2 egg
100 gr youghurt naturell/gresk youghurt/kefir
2 dl helmelk
0,6 dl rapsolje
1,5 dl hakket, mørk kokesjokolade
1. Alt det tørre (inkl. sjokoladebiter) siktes og blandes godt i en bakebolle.
2. I en annen bolle pisker du sammen følgende: egg, olje, youghurt og melk.
3. Hell den våte blandingen oppi den tørre, samtidig som du rører. Dette er enkelest om du bruker kjøkkenmaskin, men det går bra å røre for hånd også. Rør minst mulig, og gi deg når alt er blandet sammen.
Stekes på 180 grader i 10-25 minutter. Midt i ovnen. Jeg har brukt kremost frosting, men man kan gjerne spise disse uten noe på toppen, eller f.eks. bare med melisglasur.
Mmmm.. De ser fantastisk ut!
SvarSlettm