Den passer til en stor langpanne, eller du kan også steke den i muffinsformer. Jeg har planer om å sløyfe kanelstøssel på toppen, steke den i rund form for deretter å fylle den med bringebærfromasj og krem neste gang jeg skal lage kremkake!
Du trenger:
700 g mel
400 g sukker
5 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker evt. vaniljeessens går også fint
200 g smør
1 l vaniljesaus ¨
Kanel + perlesukker/sukker
Smelt smør i en liten gryte. Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en stor bolle. Bruk visp, og slå over vaniljesaus og smør mens du rører hele tiden for å unngå klumper.
Hell røra i en bakepapirkledd langpanne, og strø over med kanel og perlesukker (eller vanlig sukker).
Stekes midt i ovenen på 175 grader i 40 minutter. Hvis du bruker muffinsformer er steketiden 20 minutter.
Denne må prøves,og så enkel :-)
SvarSlett