Til 6 porsjoner trenger du:
- 6 gelantinplater
- 4,5 dl kremfløte
- 75 gr sukker
- Skallet av 1,5 sitron
- 4,5 dl youghurt
- 1,5 dl sukker
- 6 ss vann
- 6 stk mandariner (kommer an på hvor store/saftige de er, men du må ha ca 3 dl saft)
- Litt hakkede nøtter til pynt
Legg 3 plater gelatin i bløt i kaldt vann.
Varm opp 4,5 dl fløte og 75 gr sukker i en liten gryte. Tilsett revet skall av sitron.
Ta gryten av platen og smelt i gelatinen i blandingen, rør godt og unngå klumper.
Avkjøl noe og rør inn yoghurten. Må stå kjølig i minst 3 timer før du tar på gele på toppen.
Gele:
Legg 3 plater gelatin i bløt. Varm opp klemtinsaften og smelt gelatinen i saften. Avkjøl noe, og hell geléen over Panna Cottaen. Når geleen er stiv kan du pynte med hakkede mandler, krokanstrø, evt. hermetiske mandarinbåter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar